Parterapeut Psykoterapeut Sexolog Parterapi Nordsjælland Helsinge Hillerød

Sara Maitsland

Parterapi og Rådgivning v/ Parterapeut Sara Maitsland.

Parterapi ved Sara Maitsland hjælper jer til at få et bedre parforhold, hvor der er respekt for hinanden, gnist og kærlighed. Eksempelvis vil parterapien give jer en bedre kommunikation, give jer værktøjer til at håndtere konflikter, samt guide jer til at få en bedre forståelse for hinandens ønsker og behov. At gå i parterapi skal ses som en investering i livet -At genfinde sig selv og sin partner.


Hvor godt du trives i dit parforhold påvirker nemlig alle øvrige relationer i dit liv.


Parterapi giver jer forståelse for egne og partnerens reaktionsmønstre. Her arbejdes med at sætte ord på problemerne, så I kan få livsglæden tilbage, hvor gnist og passion igen er at finde.

Her plads til dybe sårbare emner og lette grin med glimt i øjet, når dette er på sin plads. Alt foregår i respekt og fortrolighed. 

Alle mennesker i en par-relation kan have gavn af parterapi -uanset alder. Her kommer par som har været sammen i mange år, samt par som blot har kendt hinanden i kort tid.

Det handler om at tage ansvar for egen livsglæde og dermed gøre en aktiv indsats for at forbedre sit parforhold -dette kan I få hjælp til ved parterapi hos Sara Maitsland.

Eksempler på temaer indenfor parterapi:


- Manglende sexlyst, passion og glæde i parforholdet.

- Manglende tillid og respekt.

- Svigt.

- Overvejer skilsmisse.

- Utroskab og jalousi.

- Gnisten er væk.

- Problemer i sexlivet.

- Skændes for meget.

- Præstationsangst.

- Dårlig eller manglende kommunikation.

- Der er gået for meget dagligdag i parforholdet.


..Dette er blot eksempler på nogle af de temaer og problematikker der kan tages op i parterapien. 

Udbytte af parterapien:


- Større tillid til hinanden.

- Mere gnist og livsglæde.

- Blive klogere på hinandens reaktionsmønstre.

- Færre skænderier og konflikter.

- Bedre accept og forståelse af hinandens forskelligheder.

- Mere sexlyst.

- Større forståelse af sig selv og sin partner som individer.

- Få passion og lir tilbage i parforholdet.

- Færre magtkampe.

- Blive bedre kærester.

- Flere redskaber til problemløsning og kommunikation.


...Ja dette er blot nogle eksempler på det udbytte I kan få ved at gå i parterapi, så tag ansvar for egen livsglæde nu og book en tid, så I sammen kan få kigget nærmere på, hvad der kan hjælpe jer hen til det gode parforhold. 

Overvejer I skilsmisse? -Føler I, at I allerede har kæmpet længe nok og er beslutningen om skilsmisse taget, så kan parterapi stadig være en god idé. Ved parterapien kan I få hjælp til, at få kommunikeret konstruktivt med jeres partner, så I kan få afviklet parforholdet på en respektfuld måde.

Er der børn indblandet er det ydermere vigtigt, at få afsluttet parforholdet på en god måde, så I på sigt kan få et godt samarbejde om børnene. -Ved parterapi kan den hårde proces letteregøres og I får hjælp til at opnå det, der kaldes "den gode skilsmisse".

I alle parforhold vil der til tider opstå parforholdskriser, men det er rent faktisk muligt at komme styrket ud af en krise i parforholdet, med den rette hjælp og opmærksomhed.

Et godt parforhold kræver pleje og engagement -I parterapien arbejder vi bl.a med jeres savn og længsler, parforholdets svagheder og styrker, samt jeres ønsker og behov, så I kan opnå det parforhold I så inderligt ønsker jer.

Savner I måske blot lidt inspiration og fornyelse til parforholdet, kan det være at et såkaldt Par-tjek er det rigtige for jer. 

-Læs nærmere om Par-tjek? Klik her: